Friday, August 3, 2012
San Francisco1~ Good cuisines~サンフランシスコ1〜美味しいもの〜
I've been in San Francisco for work. There are so many amazing restaurants and good food here, and I am so excited! At the farmers market near The Palace Hotel where we are staying I found some gorgeous organic yellow, green and purple cauliflowers that come from Sonoma and Napa.
サンフランに仕事で来ています。ここには美味しいものいっぱい!
世界的に有名なレストランもいっぱい!仕事とはいえ、もうワクワク
しっぱなしです。泊まっているパラスホテルの近くのファーマーズ
マーケットでは南カリフォルニアに負けないくらい新鮮なオーガニック
野菜と果物がずらり。ソノマやナパの方から来るそうです。
黄色、緑色、紫色のカリフラワーも美味しそう~!
Since I'm busy working during the day we've been enjoying some amazing restaurants such as legendary Chez Panisse of Alice Waters, very tasty Kokkari, a Buddhist monastery's famous vegetarian, Greens, etc. for dinner. It is a peach season indeed, and every restaurant is serving sweet organic peaches. Oh, how happy I am... and yes, I shouldn't forget to work, too!
昼間は忙しいので、ディナーはしっかり&ゆっくり
堪能。ちょうど桃のシーズンなので、どのレストラン
でもピーチが大活躍!伝説のレストラン、アリス・
ウオーターズのChez Panisse, どのディッシュも
テイスティーなギリシャ料理のKokkari, そして仏教の
お寺が経営する、有名なベリタリアンレストランの
Green... どれも素晴らしいお料理がずらり!
ああ、幸せ。美味しくいただいて、仕事も頑張ろう。
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Copyright©Rima Fujita 2009 All rights reserved.
No comments:
Post a Comment