Wednesday, August 24, 2011

Recent memorable dishes 最近美味しかったお料理


I live to eat. I love food and eat well. I am a fussy eater... or at least I care about what I eat. This dish was so tasty at the Arizona Biltimore Hotel in Phoenix. Yes, it is a Caesar salad, and not with the classic romaine lettuce..., but with celery! Different and good.

食べるために生きている様な私。食べること大好きでよく食べます。食べるものにも煩いです、、、というか、何を食べるか気にします。この一皿は、フィーニックスのアリゾナビルティモアホテルで食べたシーザーサラダ。でも、通常のロメインレタスでなくて、セロリを使用してるんです!一味違って美味しかった。



This flaxseed and pumpkin seed raw crackers were addictive, and we ended up going to Choco Tree every day while we were in Sedona. We even bought a lot to take them to the hike with us.

このフラックスシードとパンプキンシードのロークラッカーは、病み付きになりました。結局、私たちはセドナに滞在中、毎日このチョコツリーというレストランへ通い、これを食べたのです。セドナのハイクに行く時も沢山持って行きました。


One of my favorite cafes in Hillcrest, San Diego is Chocolat. Their main restaurant is in Milan, and they serve wonderful Italian dishes. (Oh, for some reasons they serve French crepes, but who cares!) This is the sheep milk mozzarella cheese, and it melts in your mouth... awww...

サンディエゴのヒルクレストの中でお気に入りのカフェの一つ、チョコラ。本店はミラノにあるそうで、美味しいイタリア料理が食べれます。(あ、でもなぜかフランスのクレープもあり。ま、いっか。)ここのシープミルクモッツアレラは口の中でトロリと溶けるんです。あ〜



Then this one. Yes, it's tiramisu. I don't really like tiramisu, but this one at Cuccina Urbana, one of the top Italian restaurants in San Diego came in a lovely chilled glass jar, and it was just fine. The chocolate cookies were perfectly bitter to accompany the sweet tiramisu. There are many other noteworthy dishes... to be continued!

そして、これ。そうティラミスです。私はティラミスが好きじゃないのですが、サンディエゴでトップと言われるイタリアンのクッチーナアバーナのは美味しかった。冷た〜いグラスジャーに入っていて、添えられたチョコレートクッキーも完璧なビター味で、甘いティラミスの良きパートナーとなっていました。まだまだ美味しいものは沢山、、、続きをお楽しみに!

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